Screenshot van het orderoverzicht van het klantenportaal
Klantportaal icon
Gratis geheel vrijblijvende demo

Door middel van een demo geven wij een uitgebreide indruk van de kracht van onze software. U krijgt dan een persoonlijk kijkje in hoe de software werkt waarbij u al uw vragen kunt stellen. Aanvullend maken wij tijdens de demo graag kennis met u en uw wensen. Hierdoor kunnen wij modules en functionaliteiten laten aansluiten bij u en uw praktijk. Deze demo is uiteraard geheel vrijblijvend en gratis: u bent hierna nog nergens aan gebonden. Indien u na de demo nog vragen heeft kunt u ook gerust contact met ons opnemen.

Screenshot van de medewerkeromgeving van het klantenportaal
Medewerkersomgeving icon

Stel uw softwarepakket samen

Op basis van de demo kunt u samen met ons een pakket samenstellen dat het beste werkt voor u en uw praktijk. Heeft u een kleine praktijk en wilt u de software compact houden met minimale kosten? Geen enkel probleem! Heeft u veel medewerkers en wilt u geen gebrek aan functionaliteiten? Ook dat is zeker mogelijk! Samen kijken we welke modules aansluiten bij uw wensen en bespreken wij met u of de cloud een aantrekkelijke optie is.

Screenshot van het routeoverzicht in het klantenportaal
Routes Icon

Naadloze conversie

Als overstapper van Salusys hoeft u zich geen zorgen te maken over dataverlies; in het afgelopen jaar zijn vele mensen u al voorgegaan. Onze uitstekende conversie zorgt ervoor dat data van Salusys zoals het patiëntenbestand, brieven, declaraties, agenda afspraken, documenten etc. volledig overgenomen- kunnen worden. Met een eerste proefconversie kan getest worden of alle data in orde en naar wens is en kan alvast gewend worden aan de nieuwe werkomgeving. Hierna vinden er nog eventuele correcties plaats en volgt er een defintieve conversie.

Screenshot van de medewerkeromgeving van het klantenportaal
Medewerkersomgeving icon

Uitstekende support

Onze ondersteuning houdt natuurlijk nog niet op na aanschaf en installatie. Wij helpen nieuwe gebruikers graag om stap voor stap kennis te maken met de vele mogelijkheden die onze software biedt. Bij TSE zijn we telefonisch goed bereikbaar om vragen te beantwoorden; u wordt direct geholpen en hoeft geen ticket in te dienen. Wij helpen u graag en bellen u altijd zo snel mogelijk terug als u ons niet direct te spreken krijgt. U staat bij ons niet in de wacht en u weet waar u aan toe bent.

Wilt u ook graag een demo?

Afbeelding review
Afbeelding aanhalingstekens
“Wij gebruiken TSE nu al een aantal jaren. De overstap naar een ander programma is altijd spannend en wennen. Maar door de steun en altijd direct hulp zijn wij maar al te blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Doordat je het programma kunt...
Anne-Martine van Kralingen | Tandprotheticus

TSE

Kalimantanstraat 5

7512 HL Enschede

T: 053 - 477 7786

M: info@rikkerink.nl

KvK: 7851086


Support

Bel 053 - 477 7786

Maandag t/m donderdag:

8.30 - 17.30

Vrijdag: 

8.30 - 15.00

© 2024 Turnkey Systems Enschede