Over TSE

Al 35 jaar actief in de mondzorg, maar wie zijn wij eigenlijk?

Afbeelding gebruikers doelgroep screenshot ONT-pakket

Onze visie

Bij TSE vinden wij het belangrijk dat onze klanten kunnen werken met een product van kwaliteit en dat zij goed te woord worden gestaan. De software moet gebruiksvriendelijk zijn, de support moet toegankelijk zijn en dit moet ook voor een goede prijs aangeboden kunnen worden. Al deze belangen worden nu en zullen ook in de toekomst bewaakt blijven; wij staan niet voor niets bekend om onze uitstekende service.

Werken met het ONT-pakket houdt in dat u altijd kunt rekenen op goede support van TSE. Al jaren zijn wij het meest betrouwbare pakket op de markt en wij onderscheiden onszelf door onze nuchtere visie te behouden. Dit doen wij namelijk al meer dan 35 jaar en het liefst doen we dat nog 35 jaar langer.

Afbeelding over ontwikkeling
Afbeelding over telefonische support

Support

TSE levert professionele service op een persoonlijk niveau. Het liefst hebben wij telefonisch contact zodat we onze relaties goed kunnen leren kennen en begrijpen. Doordat we zo goed contact houden met onze klanten kunnen wij hen altijd voorzien van hulp op maat en kunnen wij de beste ondersteuning bieden. Bij TSE maken wij geen beslissingen vóór u, maar mèt u: wij denken altijd met u mee. Wanneer u belt komt u direct met ons in contact en wij kunnen met u meekijken om enige problemen op te lossen. In het geval dat onze developers al in gesprek zijn bellen wij zo snel mogelijk terug. Bij TSE hoeft u dus nooit in wachtrijen te staan of dagen te wachten op een reactie en krijgt u altijd informatie waar u mee verder kunt.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten?

TSE

Kalimantanstraat 5

7512 HL Enschede

T: 053 - 477 7786

M: info@rikkerink.nl

KvK: 7851086


Support

Bel 053 - 477 7786

Maandag t/m donderdag:

8.30 - 17.30

Vrijdag: 

8.30 - 15.00

© 2024  Turnkey Systems Enschede