Screenshot van het overzicht van de orders in Odontium
Productiviteit icon

Verbeter de productiviteit in uw laboratorium

TSE brengt nu met ruim 30 jaar ervaring in de mondzorg een softwarepakket voor de tandtechnische laboratoria op de markt: Odontium. Deze software versoepelt de werkprocessen en maakt deze inzichtelijk voor zowel de medewerkers als de specialisten. Besteed minder tijd aan het bewaken van de voortgang en gebruik deze tijd om werkstukken te maken.


Screenshot planning tandtechniek odontium
Planning icon

Plan op een overzichtelijke manier uw werk in 

Verdeel de werkstukken op in fases die automatisch ingedeeld kunnen worden in uw planning. Pas deze planning aan naar wens, indien er bijvoorbeeld een reparatie toegevoegd moet worden aan de planning.

Screenshot van het routeoverzicht in het klantenportaal
Routes Icon

Maak eenvoudig routes aan voor het uitleveren van de werkstukken

Laat de software een route kiezen op basis van de tijd die uw werkstuk nodig heeft. Werk met duidelijke retourdata en bewaak deze gezamenlijk.

Screenshot van de medewerkeromgeving van het klantenportaal
Medewerkersomgeving icon

Laat medewerkers hun werk makkelijk bijhouden

Behoud het overzicht en monitor de voortgang van dagelijkse orders met ons speciale medewerkersprogramma. Medewerkers kunnen de geplande orders bekijken en activiteiten afvinken, terwijl u de voortgang kan volgen

Screenshot van het orderoverzicht van het klantenportaal
Klantportaal icon

Geef specialisten de vrijheid om zelfstandig de voortgang in te zien

Optimaliseer je workflow met gemak door digitale bestellingen van specialisten rechtstreeks in ons systeem te laten verwerken, dankzij de krachtige integratie met 3Shape. Daarnaast hebben tandartsen ook de mogelijkheid om zelfstandig het klantenportaal te raadplegen. Hier kunnen ze eenvoudig de verwachte retourdatum en verzamelnota inzien.

Support image
Support icon

Geniet van uitstekende support

Bij TSE zijn wij trots op onze support. Altijd staan wij klaar voor onze klanten: u komt niet in een wachtrij te staan en u spreekt altijd met iemand die verstand van zaken heeft. Zo helpen we u snel vooruit.

TPP solution logo

In onze software kunt u ook gebruik maken van een cloudkoppeling van TPP Solution, waardoor declareren een zorgeloos proces wordt.

Gebruiker aan het woord

"

Wij zijn eind 2021 overgestapt naar Odontium van TSE, een programma voor de tandtechniek. De beweegreden? Een sterke behoefte aan innovatie die de makers van ons vorige systeem simpelweg niet konden bijbenen.

Als pionier in het gebruik van tandtechnische ontwikkelingen, was het cruciaal om een open communicatielijn te onderhouden met de ontwikkelaars van de software. Dit verliep met TSE vanaf het begin bijzonder goed. Dit is volgens ons te danken aan het solide fundament van Odontium, gesmeed door tientallen jaren van ervaring in de tandprothetiek.

Odontium verwerkt ons volledige proces - van het ontvangen van opdrachten en orderverwerking tot het logistieke proces, facturatie en statistische management informatie. 


Het is ondertussen uitgegroeid tot een onvervangbaar stuk gereedschap om onze dagelijkse activiteiten soepel, snel en vlekkeloos te laten verlopen...Kesseler & Reuvekamp

Afbeelding van Kesseler & Reuvekamp

Vraag nu een demo aan

TSE

Kalimantanstraat 5

7512 HL Enschede

T: 053 - 477 7786

M: info@rikkerink.nl

KvK: 7851086


Support

Bel 053 - 477 7786

Maandag t/m donderdag:

8.30 - 17.30

Vrijdag: 

8.30 - 15.00

© 2024 Turnkey Systems Enschede