ONT-Pakket

De meest uitgebreide software voor uw praktijk

Afbeelding gebruikers doelgroep screenshot ONT-pakket
Screenshot van het orderoverzicht van het klantenportaal
Klantportaal icon
Handige integraties

Het ONT-pakket biedt naast functionaliteiten zoals een patiëntenbestand, de agenda en het beheren van declaraties ook geïntegreerde applicaties. Zo kunnen tekstbestanden, afbeeldingen, spreadsheet bestanden en pdf's in het pakket zelf geopend en bewerkt worden. Daarnaast werken deze applicaties óók los van het ONT-pakket, wat betekent dat voor het uitlezen of bewerken van zulke bestanden op een pc geen externe licenties meer aangeschaft hoeven te worden: dat kan allemaal al met het ONT-pakket.

Screenshot van de medewerkeromgeving van het klantenportaal
Medewerkersomgeving icon

Veelzijdige apps

Dankzij de mobiele apps van TSE wordt het gebruik van de software eenvoudiger. Niet alleen kunnen gegevens uit het ONT-pakket op een smartphone (zowel Android als iOS) bekeken worden, maar ook kunnen mobiele foto's naar een patiëntenkaart geupload gestuurd worden en is het klantportaal van Odontium ook beschikbaar voor smartphones.

Screenshot van het routeoverzicht in het klantenportaal
Routes Icon

Flexibiliteit met modules

De modulaire opbouw van het ONT-pakket maakt het geschikt voor zowel kleine als grote praktijken. Door het ruime aanbod van modules, die elk met hun eigen functionaliteiten komen, kan het pakket zo compact of uitgebreid als gewenst gemaakt worden en is het ONT-pakket uitermate geschikt voor een groeiende praktijk of groeiend laboratorium. Hieronder ziet u twee voorbeelden van modules, namelijk Documentenbeheer  en Foto+.

Screenshot van de medewerkeromgeving van het klantenportaal
Medewerkersomgeving icon

Talrijke mogelijkheden door handige koppelingen

De koppelingen in het ONT-pakket maken vele andere diensten en soorten externe informatie eenvoudig toegankelijk vanuit het ONT-pakket. Dit voorkomt dat er geschakeld moet worden tussen verschillende programma's of instanties en zorgt voor veel automatisering zodat administratieve handelingen in het ONT-pakket versimpeld worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan WhatsApp of Zorgmail.

Screenshot van het orderoverzicht van het klantenportaal
Klantportaal icon

Hoge snelheid en gebruiksgemak

Als software developers begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om snel te kunnen werken. Onze software is dan ook van hoge snelheid en wij streven ernaar om handelingen zo veel mogelijk te verkorten en te versimpelen. Zo is het niet nodig om de duurste of nieuwste pc aan te schaffen om te werken met onze software en blijft het werk zo efficiënt, gemakkelijk en prettig als mogeljk. 
Medewerkersomgeving icon

Optimale beveiliging

Een goede bescherming van uw data is voor TSE van het hoogste belang. Hierom worden data en connecties van het ONT-pakket beschermd door een van de meest moderne en veilige methodes: een AES 256-bit versleuteling. Dit in combinatie met dat wij zelf onze eigen servers beheren waar u uw backups kunt maken en dat wij een uitstekende antivirus aanbieden geeft u de beste mate van beveiliging om mee te werken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten?

Afbeelding review
Afbeelding aanhalingstekens
Als recente gebruiker ben ik buitengewoon enthousiast over de gebruiksvriendelijke tools en uitgebreide functies die het softwareprogramma van TSE te bieden heeft. Hoewel het aanvankelijk wat tijd kostte om het programma goed te begrijpen,...
Harout Stepanian | Tandprotheticus

TSE

Kalimantanstraat 5

7512 HL Enschede

T: 053 - 477 7786

M: info@rikkerink.nl

KvK: 7851086


Support

Bel 053 - 477 7786

Maandag t/m donderdag:

8.30 - 17.30

Vrijdag: 

8.30 - 15.00

© 2024 Turnkey Systems Enschede