Koppelingen

Lees meer over de koppelingen die onze software zo veelzijdig maken
Afbeelding gebruikers doelgroep screenshot ONT-pakket
WhatsApp Business

Door middel van een koppeling met WhatsApp Business kunnen oproepen en afspraakherinneringen via WhatsApp naar patiënten verstuurd worden. Deze koppeling maakt gebruik van het ingevoerde telefoonnummer van de patiënt, waarbij gekozen kan worden voor een voorkeur voor SMS of WhatsApp.

de Rechtspraak / CCBR

Een koppeling met het CCBR van de Rechtspraak maakt het eenvoudig om te controleren of een patiënt onder bewind staat. Een controle kan vanuit het ONT-pakket uitgevoerd worden en gegevens uit het register worden ook in het ONT-pakket ingevoerd en bewaard. Hierdoor kan wanbetaling makkelijk voorkomen worden.

Zorgmail + Zivver
Ook mailen met een Zorgmail of Zivver e-mailadres is mogelijk in het ONT-pakket. Een Zorgmail of Zivver e-mailadres kan net zoals reguliere e-mailadressen gebruikt worden om e-mails te versturen vanuit het ONT-pakket, waardoor hier geen apart programma meer voor nodig is. 

3shape

Een ontwikkelde koppeling met 3shape maakt het mogelijk om eenvoudig orders op te halen in Odontium. Zo hoeven ordergegevens niet meer handmatig ingevoerd te worden en wordt tijd gewonnen op het verwerken van orders.

TPP Solution
Dankzij een nauwe samenwerking met TPP Solution is ook in het ONT-pakket een koppeling voor hen ontwikkeld. Deze koppeling maakt het mogelijk om cloudtarieven te gebruiken waardoor u niet zelf uw tarieven hoeft in te stellen en te updaten. 
Infomedics

Door een koppeling met Infomedics te realiseren is het eenvoudig om declaraties naar hen op te sturen. In plaats dat dit via hun online omgeving moet kan dit hierdoor eenvoudig vanuit het ONT-pakket.

Het afdrukken van labels blijft simpel in het ONT-pakket. Het is namelijk niet alleen mogelijk om labels van afspraken en NAW gegevens af te drukken, maar ook kunnen labels volledig gepersonaliseerd worden. Zo kan vrijwel alle gewenste informatie uit het ONT-pakket op een label afgedrukt worden en blijft u flexibel.  

Dymo
Vecozo
Een COV-controle haalt zowel verzekeringsinformatie als informatie over Wlz en zorginstellingen op. Declaraties worden gebundeld en gezamelijk direct opgestuurd naar Vecozo. Daarna kan ook retourinformatie worden uitgelezen in het ONT-pakket en zijn vervolgstappen direct mogelijk.
Zorgsom

Bij het maken van een declaratie in het ONT-pakket kan ZorgSom het eigen risico van een patiënt bepalen. Dankzij een koppeling met ZorgSom is deze informatie eenvoudig op te halen, waarna dit in de declaratie verwerkt wordt.

Een koppeling met outlook maakt het mogelijk om in het ONT-pakket e-mails te versturen vanaf het e-mailadres van uw praktijk. U kunt dit e-mailadres gebruiken voor het versturen van mails naar patiënten, verwijzingen naar specialisten maar ook voor het (semi) automatisch verzenden van afspraakherinneringen.
Outlook
VisiQuick & Romexis

De koppelingen met VisiQuick en Planmeca Romexis maken het mogelijk om eenvoudig röntgen foto's uit deze programma's in de patiëntenkaart toe te voegen en te bewaren. Zo is alle relevante informatie op één plek te vinden en wordt overzicht behouden.

In het ONT-pakket is het mogelijk om batchgegevens automatisch in te laten vullen door middel van het scannen van de barcodes van de materialen. Door dit proces te automatiseren wordt veel tijd bespaard en wordt voorkomen dat fouten gemaakt worden bij het overtypen.

Candulor, Straumann etc

Ook voor telefonie is een oplossing gemaakt in het ONT-pakket. Een koppeling met Yealink telefoons maakt het mogelijk om direct uit te bellen naar telefoonnummers in het ONT-pakket en om bij een binnenkomend telefoongesprek de bijbehorende patiëntenkaart te openen. Zo kan er snel geschakeld worden.

Yealink telefoons

Voor declaraties is het door een koppeling ook mogelijk om in het pakket een declaratie via Payt te versturen. Payt is een clearing maatschappij die facturen en declaraties voor de protheticus opstuurt naar de patiënt en communicatie met hen regelt.

Payt

TSE

Kalimantanstraat 5

7512 HL Enschede

T: 053 - 477 7786

M: info@rikkerink.nl

KvK: 7851086


Support

Bel 053 - 477 7786

Maandag t/m donderdag:

8.30 - 17.30

Vrijdag: 

8.30 - 15.00

© 2024 Turnkey Systems Enschede