Werk nu efficienter met het ONT-pakket

De software die alle data binnen handbereik houdt en administratieve taken kort en eenvoudig maakt

Header afbeelding mondzorgspecialist

Ervaar nu alles in één softwarepakket

Afbeelidng logo decoratie

Het ONT-pakket dient als totaaloplossing voor de mondzorg. De flexibiliteit van de software zorgt ervoor dat iedereen het met gemak in gebruik kan nemen en kan personaliseren naar wens. Het is geschikt voor zowel grote als kleine praktijken en het is met deze software niet nodig om de nieuwste en snelste hardware aan te schaffen om optimale prestaties te behalen.


Header software op monitoren

Werk met verschillende specialisten in één systeem

Afbeelding logo decoratie
ONT-pakket logo tandprotheticus

Tandprotheticus

Achtergrond blob tabbladen

De software is ontwikkeld in samenwerking met de tandprothetische beroepsgroep en bevat een uitgebreide maar overzichtelijke omgeving van werkstukgegevens. Tarieflijsten zijn naar eigen wensen aan te passen en het is mogelijk om naar derden te declareren, denk hierbij bijvoorbeeld aan tandartsen, implantologen of collega's.

Payt

Vecozo

Infomedics

Straumann

3Shape

Personaliseer de inhoud met behulp van onze modules

Afbeelding logo decoratie

Het ONT-pakket bestaat uit modules. Door verschillende functies apart aan te bieden kan de software niet alleen in het begin, maar ook bij groei of veranderingen passend gemaakt worden naar de behoeften van de gebruiker. De gebruiker heeft dus de controle over de inhoud van het pakket en over de kosten die daar bij komen kijken.

Altijd geholpen met onze uitstekende support

Afbeelding logo decoratie

Bij TSE is de hoge kwaliteit niet alleen terug te vinden in de software, maar ook in de support die geboden wordt. Wij houden van persoonlijk contact en houden het liefst de lijntjes kort. Om te zorgen dat wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen staat u in direct contact met onze developers. Zij hebben immers alle kennis en ervaring om u vooruit te helpen. Wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de beste oplossingen en antwoorden.

Afbeelding logo decoratie

Onze gebruikers aan het woord

Afbeelding review
Afbeelding aanhalingstekens
Bij de start van Denticien stonden wij voor de keuze welke software wij zouden gaan gebruiken in onze nieuwe winkels. Voor ons waren een paar punten zeer essentieel ; Korte lijnen met support en development Snel kunnen schakelen met aanpassingen...
Denticien | Oprichter
TSE logo

TSE

Kalimantanstraat 5

7512 HL Enschede

T: 053 - 477 7786

M: info@rikkerink.nl

KvK: 7851086


Support

Bel 053 - 477 7786

Maandag t/m donderdag:

8.30 - 17.30

Vrijdag: 

8.30 - 15.00

© 2024 Turnkey Systems Enschede

Separator afbeelding

Interesse in een vrijblijvende demo?